Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Afvallen tips bracht mij naar een geweldige website

TempLogoAfvallen tips bracht mij naar een geweldige website

 

Het was echt tijd om eens een maatje minder te krijgen, ik zocht dus naar afvallen tips en kreeg een erg goede site te zien waar ik nu dagelijks op kijk. Ik heb veel dieeten geprobeerd, allemaal tevergeefs. Maar toen ik de afvallen tips van Jasper Alblas leerde kennen wist ik dat dit de ommekeer moest zijn. In vijf weken kon ik tien kilo afvallen als ik de tips volgde. Dit was een goede uitdaging voor mij. De afvallen tips waren best simpel, zoals bijvoorbeeld zelf koken, haal geen suiker en granen in huis, leer juicen en snack rauw. Ook moest ik mijzelf een keer per week wegen en moest ik mijn vrienden informeren. Ik kreeg een boodschappenlijst waar ik mij aan moest houden. Dit vond ik fijn, het waren precies de handvatten die ik nodig had. Ik begon goed en ik was binnen twee weken al vier kilo kwijt. Ik voelde mij fantastisch. Het zelf koken heeft echt mijn ogen geopend, hij bedoelt daar mee dat je altijd je eten zelf moet bereiden, dan heb je zelf in de hand wat er allemaal in je producten gaat. Zo maak ik nu ook mijn sauzen zelf, anders krijg je al snel toch teveel suiker of vet binnen. Mijn man merkt ook al aan mij dat ik afval, hij vind het geweldig. Hij heeft mij altijd mooi gevonden hoor, ook toen ik wat dikker was. Maar hij zegt vooral dat het voor mijn gezondheid een goed teken is om hier mee verder te gaan. Hier ben ik helemaal mee eens.

Meer verhalen