Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Garnier Pure Active Anti-Spot Roller

_Garnier_3600541322219_newwowm_122_210Garnier Pure Active Anti-Spot Roller

 

Sinds kort heb ik de Garnier Pure Active Anti-Spot Roller, een enorme naam maar een ontzettend goed product. Ik heb jaren lang last gehad van een slechte huid, daarom heb ik veel kleine littekens of onzuiverheden. Niet erg bevorderlijk voor je zelfvertrouwen moet ik zeggen. Daarom heb ik al best veel producten geprobeerd en ik merk dat ik toch steeds weer uitkom bij Garnier. Deze Garnier roller is klein van formaat, ik neem hem altijd mee in mijn tas, en verminderd littekens en onzuiverheden, iets wat voor mij dus goed uitkomt. Er zit volgens mij HerbaRepair in, waardoor je huid sneller hersteld. Het is ook antibacterieel, wat ik ontzettend belangrijk vind, want bacteriën betekenen het begin van een ontsteking in de huid, puisten dus. Wanneer ik de Garnier Roller gebruik dan drogen mijn puisten uit, en na een dag heb ik geen onzuiverheden meer, daarnaast is het ook niet vettig, dus ik loop niet met een vette huid rond, iets wat ik ook altijd als naar heb beschouwd. De Garnier Roller werkt voor iedereen wel anders denk ik, maar voor mij werkt het sowieso optimaal. Ik heb een goede huid nu en af en toe is er nog wel wat aan de hand, maar dan hoef ik alleen maar even de Garnier Roller te gebruiken. Ik raad het ook iedereen aan om een keer te proberen, misschien werkt het wel voor de meeste mensen, ik heb er in ieder geval veel baat bij. Weg met onzuiverheden en een vettige huid. Het is trouwens een transparante crème, je ziet er dus niks van. Ik denk dat het vooral geschikt is voor de acne huid, of voor de mensen die vroeger acne hebben gehad, je houdt het zou in ieder geval onder controle.