Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Kerstpakket 2016 aanrader!

logo-kerstpakketenplaza

traditioneel-kerstpakketAls bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat het personeel zich gewaardeerd voelt. Een goed moment om het personeel een bedankje te geven is tijdens kerst. Een kerstpakket 2016 is het perfecte cadeau voor het personeel. Bij het bedrijf waar ik werk heeft iedereen een geweldig kerstpakket 2016 gekregen. Deze kerstpakketten waren online besteld bij Kerstpakkettenplaza.

 

Goed gevuld

Een kerstpakket is vaak een kleinigheidje voor het personeel. Meestal is zo’n pakket gevuld met allemaal lekker eten. Denk bij eten vooral aan snacks en lekkernijen die echt bij het seizoen horen. Soms is het zo dat het pakket heel erg magertjes is en dat is natuurlijk niet echt leuk.

groen-kerstpakketBij het bedrijf waar ik werk is het dit jaar echt heel goed gedaan. Het kerstpakket wat wij voorgaande jaren kregen stelde eigenlijk helemaal niks voor bij wat wij dit jaar hebben gekregen. Normaal kregen wij een klein doosje, maar dit jaar was het echt een heel erg groot pakket. Sommige personeelsleden konden de pakketten niet eens mee naar huis nemen op de fiets.

Dat wij dit jaar zo’n groot pakket hebben gekregen komt, doordat er is gekozen voor een andere leverancier. De leverancier die dit jaar de pakketten heeft geleverd was gewoon veel goedkoper. Vorig jaar is er ook wat mis gegaan met de levering en daarom is er voor gekozen om over te stappen naar een ander bedrijf.

Er is nu al voor gekozen om volgend jaar weer te bestellen bij dit bedrijf. De organisatie en het personeel zijn ontzettend tevreden over het kerstpakket dat bij Kerstpakkettenplaza is besteld!

Meer verhalen