Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Meer spiermassa door voedingssupplementen

imageMeer spiermassa door voedingssupplementen

Een paar jaar geleden ben ik met fitness begon met als doel om echt gespierd te worden. Op een gegeven moment zat ik op een punt waar iedereen wel een terecht komt. Ik boekte geen vooruitgang meer. Er zijn dan meerdere mogelijkheden, of gewoon door gaan en die periode door komen of gebruik maken van speciale voedingssupplementen.. Omdat ik nogal een ongeduldig type ben besloot ik om eens wat meer informatie over die voedingssupplementen aan te vragen. De man die mij begeleid tijdens het fitnessen gebruik zelf ook een aantal dingen en bij hem kan ik altijd terecht met vragen. Hij zag ook dat ik op dit moment even stil stond in mijn groei. Hij adviseerde mij om voedingssupplementen te gebruiken waar veel eiwitten in zitten zodat de spieren sneller herstellen na het fitness. Van de voedingssupplementen die hij mij adviseerde zou ik ook aankomen, maar dat was juist goed aangezien dit dan weer omgezet kan worden in spieren waardoor je weer sneller groeit. Ik weet dat voedingssupplementen nooit helemaal goed voor je lichaam zullen zijn en daarom koos ik er voor om het maar tijdelijk te gebruiken. Tot dat ik uit de stilstand was. Ik had een grote pot gekocht en moest elke dag twee shakes maken en opdrinken. De shake moest aangemaakt worden met melk en had een bananen smaak. Ik moet zeggen dat het nog best goed te drinken was. Ik boekte snel weer vooruitgang, heb de pot leeg gemaakt en ben daarna gestopt met de voedingssupplementen.