Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Meerdere malen bij deze fysiotherapie Vlissingen geweest

fysiotherapie Vlissingen

fysiotherapie VlissingenOmdat ik door de jaren heen veel blessures gehad heb kan ik jullie veel tips geven omtrent het vermijden hiervan. Verder wil ik ook een goede praktijk aan jullie aanraden, namelijk Arjen Kats Fysiotherapie. Ik heb zo’n zeven jaar judo gedaan. Dit is dan ook een sport waarbij blessures regelmatig voorkomen. Hier valt dan ook niks aan te doen, omdat het er soms hard aan toe gaat. Zo heb ik zelfs een keer mijn vinger uit te kom gehad. Zoiets wens ik jullie dan ook nooit te. Dit is zo’n beetje het meest pijnlijke wat ik ooit meegemaakt heb, vooral het terugzetten ervan was een hel. Echter dankzij de goede fysio bij fysiotherapie Vlissingen kwam ik dit snel weer te boven.

Goede fysiotherapie gehad hier

fysio

Nadat die breuk weer helemaal genezen was, moest ik naar de fysiotherapie. Dit deed ik bij fysiotherapie Vlissingen, naar mijn mening een topper. De reden hiervoor is omdat de persoonlijke begeleiding hier erg goed is. Ik moest namelijk een aantal oefeningen doen waardoor ik weer kracht kreeg in mijn vinger. Ook werd deze gemasseerd zodat de bewegingen weer beter gingen. Zo kreeg ik ook een bal mee naar huis waar ik een aantal keer per dag in moest knijpen. Dit klinkt misschien wel heel simpel, echter heeft dit wel enorm geholpen bij mijn herstel.

Arjen Kats FysiotherapieGelukkig heb ik er nu geen last meer van. Ik kan deze vinger dan ook weer volledig bewegen en dus kan ik alle sporten weer beoefenen. Dat allemaal dankzij de diensten van fysiotherapiekats.nl.