Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Urnen van RVS; Modern, strak, tijdloos en eigentijds.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u diverse stijlen, typen en natuurlijk ook materiaalsoorten waaruit de urnen vervaardigd zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij u iedere week wat meer over een specifieke categorie, ditmaal is het onderwerp onze collectie RVS urnen; Strak, tijdloos en eigentijds, voor urnen met een unieke uitstraling en een moderne look.

UitvaartuniQ

Binnen de zoektocht naar een urn met een moderne uitstraling is RVS een prachtige optie. Het materiaal zelf heeft al een unieke uitstraling en binnen de categorie RVS urnen wordt veelvuldig gekozen voor strakke en modern ogende vormen. Denk hierbij aan rechthoekige kubus- en piramide vormen, maar ook moderne cilindervormen. In het geval u een stijlvolle urn met een moderne look wenst, moet u zeker even een kijkje nemen bij onze RVS urnen.

Naast de unieke look heeft het materiaal RVS (INOX, roestvrij – roestvast staal) ook een aantal praktische voordelen. Veel urnen zijn zowel geschikt voor zowel binnen als buiten plaatsing. Let op: kies in het geval van buiten wel voor RVS 316, voor binnen plaatsing is RVS 304 goed geschikt. Daarnaast is RVS een materiaal waarbij het aanbrengen van een inscriptie praktisch altijd mogelijk is, zeker in het geval van een urn met ‘vlakke delen’. Een RVS urn is dan ook zeer geschikt voor het personaliseren van een urn met een persoonlijke gravure.

Wat uw wensen ook zijn, u vindt een diverse collectie prachtige urnen bij UitvaartUniq.nl. Een van de meest populaire RVS urnen bij UitvaartUniq.nl is de Paris urn, een rechthoekige kubusvorm eventueel in combinatie met een mooie eikenhouten ‘voetstuk’, voor een bijzonder contrast tussen koud en warm; Voor een unieke herinnering aan uw overleden dierbare.