Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Van hoorapparaten de prijzen zoeken!

hoorapparaten prijzen

hoorapparaten prijzenVorige week ben ik van verschillende hoorapparaten de prijzen gaan opzoeken. Over een tijdje heb ik deze namelijk zelf nodig en daarom wilde ik weten waar ik aan toe ben. Mijn gehoor gaat de afgelopen tijd flink achteruit en de voorspelling is dat ik over 2 jaar volledig doof zal zijn. Hier kijk ik echt niet naar uit, maar ik ben blij dat het met ondersteuning de komende tijd nog moet lukken om iets te horen. Zelf had ik eigenlijk geen idee waar ik mijn zoektocht moest beginnen, dus daardoor heb ik advies aan vrienden gevraagd. Zij hadden allemaal hele goede ervaringen met Phonak, dus daar ben ik direct even gaan kijken. Wat mij meteen opviel, was hun grote aanbod. Voor zowel jong en oud hebben zij heel veel dingen in hun assortiment.

hoorapparaten prijzen Het geld is ook belangrijk

Natuurlijk vond ik het ook belangrijk om van de hoorapparaten te weten wat de prijzen zouden zijn. Wij zouden namelijk niet alles vergoed krijgen van onze verzekering. Toen ik wist wel model voor mij het beste zou zijn, heb ik deze meteen aangeschaft. Hij was al heel erg snel in huis, dus ik heb helemaal niet lang hoeven wachten zoals verwacht. Daarnaast vond ik het heel erg prettig dat ik met al mijn vragen bij hen terecht kon en door iedere medewerker ongelofelijk vriendelijk werd geholpen. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets om het jouw gehoor te verbeteren, neem dan zeker een kijkje op hun website. Daar staat heel veel informatie over alle mogelijkheden die zij jou te bieden hebben.

Meer verhalen