Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Zillion International Smiths Medical levert verschillende apparatuur voor operatie

topZoals jullie van mij weten schrijf ik alles wat te maken heeft met gezondheid. Zo probeer ik zelf mijn lichaam en gezondheid steeds te verbeteren. Ik ben dit blog begonnen om jullie tips mee te geven die ik zelf op doe. Want zoals jullie zelf misschien weten heeft een goede gezondheid met verschillende factoren te maken. Zo ben ik laatst een opmerkelijke website tegen gekomen, genaamd zillion.nl. Hier worden elke week interessante artikelen op geplaatst over alles wat met gezondheid te maken heeft. Het verschil bij hun is dat professionele doktoren hun meningen geven over bepaalde aandoeningen. Zo sprak het artikel van Zillion International Smiths Medical mij het meest aan.

Wat doet Smiths Medical

SvelteMedicalSystems01Zillion International Smiths Medical levert innovatieve apparaten en producten die gebruikt worden voor cardiologie en pijnmanagement. Ook produceert het medische apparatuur voor de intensive care, operatie en post-operatie. Dit bedrijf is gevestigd in Engeland en is goed gepositioneerd om onderzoek te doen naar verbetering op gebied van technologische innovatie. Dit wordt ook bevestigd door Judith Rossi, zij is vice president van Global Communications at Smiths Medical. Zij is met name spraakzaam over het nieuwe PharmGuard software product dat ze op de markt brengen.

smiths-medicalSmiths Medical is opgericht in 1940 en werkt tot vandaag de dag op international niveau. Zo hebben ze productie fabrieken in Amerika, Engeland, Italië en Mexico. Ze leveren wereldwijd allerlei producten op gebied van medische ondersteuning. Zij staan vooral bekend in deze markt door hun Medfusion pomp. Dit is een soort infusie pomp dat tijdens een operatie gebruikt wordt. Ik vond het zeer interessant om dit allemaal uit te zoeken, jullie ook dan weet je waar je moet zijn.