Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Hoe kom je van je hielspoor pijn af?

hielspoor

hielspoorIk had al een tijdje last van mijn rug, maar helaas werd het de laatste tijd steeds erger. Al van kleins af aan heb ik last van mijn rug dus ik dacht dat ik hier niets aan kon doen, ik liet het dan ook maar voor wat het was. Gelukkig kwam ik Footlogics tegen, de website die er voor mij was toen ik last had van hielspoor.

Een tijdje geleden werd de pijn in mijn rug zo erg dat ik besloot om naar de dokter te gaan. De dokter verwees mij vervolgens door naar de fysiotherapeut. Mijn fysio kwam tot de conclusie dat ik een verkeerde houding aannam, ik moest dus aan mijn houding gaan werken, dit deed ik dan ook veel met hem. Verder gaf hij mij nog de tip om eens op de website van Footlogics te kijken, deze website is er voor iedereen die last heeft van hielspoor. Hij vertelde me ook dat het erg handig kan zijn om hier zooltjes te kopen, deze zorgen ervoor dat je een andere houding aanneemt en dat de pijn verdwijnt.

hielWat een verschil!spoor

Ik besloot meteen om de zooltjes te bestellen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Sinds ik de zooltjes draag ben ik eindelijk geen last meer van de pijn in mijn onderrug. Dit is echt heerlijk en ik ben mijn fysiotherapeut dan ook erg dankbaar voor de hulp en de goede tip.