Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

De Nederlandse Snurkpoli is geweldig

Nederlandse

NederlandseHet onderwerp van vandaag is Nederlandse Snurkpoli!Ikzelf ben een ondernemer van beroep. Slapen is dan ook een belangrijk onderdeel in mij ritme. Wanneer ik niet goed slaap presteer ik minder als ondernemer zijnde. Simpelweg omdat ieder mens zijn energie verkrijgt door te slapen. Helaas hield mijn vrouw mij al een aantal maanden wakker. Tijdens het slapen snurkte zij enorm hard.Hierdoor werd mijn nachtrust verstoord en af en toe sliep ik door het snurken op de bank. Helaas ging dit ten koste van mijn prestaties als ondernemer zijnde. Op een begeven moment was ik er dan ook klaar mee en ging ik opzoek naar een oplossing. Deze vond ik in de Nederlandse Snurkpoli!

Apneu

Meer informatie

Deze poli is een specialist op het gebied van snurken en slaap apneu. Weinig mensen zien de problemen van het snurken in. Snurken kost veel energie voor die gene zelf en voor zijn partner. Wanneer u snurk bent u als het ware wakker en verspilt u energie. Ook wordt de partner van de snurken vaak wakker omdat snurken hartstikke luidruchtig is. Snurken kan er dan ook voor gaan zorgen dat relatief kapot gaan en ook kan het ten kosten gaan van een carrière. Gelukkig zag mijn vrouw dit probleem in en wij maakte een afspraak bij de poli!

Gebit

Geweldige hulp!

Nu een aantal weken verder kan ik u met trots vertellen dat de poli wonderen verricht. Mijn vrouw heeft een snurk probleem en hiervoor heeft zij een speciaal gebit gekregen. Dankzij dit gebit wordt het snurken enorm verminderd waardoor mijn vrouw en ik eindelijk weer uitrusten tijdens het slapen. Heeft u een last van een vervelend snurkprobleem? Bekijkt u dan de bovenstaande website!