Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Dertig maakt de buurt weer prettig

Ik ben op een punt in mijn leven aan gekomen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik ben 29, heb een mooi huur huis en een prachtige vriendin van 22 jaar. Ik heb een leuke baan als online marketeer waar ik mezelf elke dag weer kan ontwikkelen en ga met plezier naar mijn werk. Ik zit lekker in mijn vel want ik sport regelmatig, heb genoeg vrije tijd voor mijn hobby’s en heb leuke vrienden met wie ik in de zomer periode festival na festival af ga. Die zelfde vrienden zitten ook in dezelfde levens fase. Ik zie dat mijn vrienden om mij heen samen gaan wonen met hun vriendin in hun eerste huur- of koophuis en de eerste baby’s zijn inmiddels uitgepoept. Meer hier over in deze blog

Samenwonen in een eerste huur- of koophuis

Ik woon sinds deze week samen met mijn vriendin. Een leuke periode waarin we aan elkaar aan het wennen zijn en ik weer rekening moet leren houden met een ander in huis. Ik heb een tijd op mijzelf gewoond dus dit is even wennen. We wonen in een kast van een huis in Rotterdam dat we huren van mijn zus. Liever wonen we in Capelle aan den IJssel in een koop- of huurappartement zodat we van dit huis ons eigen plekje kunnen maken. Kopen of huren in Capelle aan den IJssel is bijna niet te doen op dit moment vanwege de bizarre woningmarkt.

Je eerste kind

Wat moet dat spannend zijn. Maar wat krijg je er veel voor terug. Na een lange periode van ongemak en spanning wanneer de vrouw zwanger is bevalt ze eindelijk. Je gaat op zoek naar een ervaren verloskundige zoals kortekaas den haag of wanneer je zoals wij in Rotterdam woont naar een topper in de omgeving Rotterdam. Eenmaal bevallen dan begint de pret pas echt!