Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Fibromyalgie Diagnose

Vermoeidheid

Wanneer je eindelijk een naam van al jouw klachten hebt gekregen, is dat een goed gevoel. Tenminste wel in mijn geval. Fibromyalgie Diagnose is wat ik te horen heb gekregen en daar ben ik best wel van geschrokken. Jarenlang ben ik van het kastje naar de muur gestuurd. Kreeg meerdere medicijnen en therapieën voorgeschreven, maar niets heeft geholpen. De arten waar ik destijds onder behandeling was, zaten met de handen in het haar. Dag in dag uit liep ik met enorme pijnen en niemand kon mij vertellen waar dit vandaag kwam. Ook had ik erge last van stemmingswisselingen en kon ik wel de hele dag slapen.

Goede therapie

De fibromyalgie diagnose gekregen

Nadat ik mij voor de zoveelste keer moest ziek melden op mijn werk, kreeg ik de tip, van de bedrijfsarts, om mij aan te melden bij Medinello. Hier behandelen zij mensen met langdurige (pijn) klachten. Echter kan je hier niet zomaar terecht en moet je doorverwezen worden door de huisarts, specialist of bedrijfsarts. Tevens moeten de klachten minimaal drie maanden aanwezig zijn. Bij mij waren deze klachten inmiddels al bijna drie jaar en een verwijzing van de bedrijfsarts was geen enkel probleem.

Behandeling

Pijn overwinnen

Eindelijk kan ik zeggen dat ik weer een redelijk normaal leven heb gekregen. Mede te danken aan de professionele hulp van dit revalidatiecentrum. Fibromyalgie  is een aandoening die je niet met behandelingen en medicijnen kan genezen. Je kan door diverse oefeningen er wel voor zorgen dat de dagelijkse pijn te verdragen is. Natuurlijk is ieder mens anders en ervaart de pijnen dan ook anders. De klachten kunnen verminderen door speciale oefeningen en de nodige rust. Pijnstillers en bepaalde bewegingen kunnen ervoor zorgen dat de pijn op de achtergrond komt te staan.