Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Geef je carrière een flexibele wending en word zzp MC verpleegkundige

Als je als MC verpleegkundige op zoek bent naar meer ruimte voor persoonlijke zorg, minder bureaucratie en flexibiliteit, dan kun je ook als zzp’er aan de slag gaan. Je bent dan in principe eigen baas en kunt je diensten dan verkopen aan verschillende partijen. Niet alleen bewaar je op deze manier een zekere flexibiliteit, maar het is ook veel gevarieerder, omdat je op deze manier op verschillende locaties kunt werken, voor verschillende opdrachtgevers en met verschillende collega’s. Als het dan heel leuk is, dan is het jammer dat je klus er uiteindelijk weer op zit, maar dankzij je flexibiliteit kun je dan altijd kijken of je nog kunt blijven of dat op een later moment terug kunt komen. Mocht het zo zijn dat het allemaal wat minder leuk is, dan is dat niet direct een drama, want het is immers tijdelijk. Dus je kunt na je zzp klus weer op zoek naar een nieuwe vacature MC verpleegkundige. Het klinkt zo allemaal heel rooskleurig, maar er kleven natuurlijk ook genoeg nadelen aan het eigen ondernemerschap. Het grootste nadeel is het gebrek aan zekerheid. Je hebt meer vrijheid om zelf te bepalen hoeveel je werkt en waar je werkt, maar daardoor mis je een stukje vastigheid. Als je een hypotheek moet betalen, kinderen op school hebt en een auto voor de deur hebt staan, dan is een stabiel inkomen wel prettig. Gelukkig kun je dankzij de goede zorg van PDN Care de vrijheid van het zijn van een zzp’er combineren met de nodige zekerheid. PDN Care is namelijk een bemiddelende partij tussen zzp’er zoals jij en verschillende zorginstanties. Dat betekent dat zij dus ook voor jou als MC verpleegkundige aan het werk kunnen gaan om bijvoorbeeld goede vacatures te vinden. Maar PDN Care schotelt je niet alleen maar een paar vacatures voor. Ze kunnen je ook begeleiden tijden het hele traject. Dus als je vragen hebt over verplichtingen als MC verpleegkundige bij een bepaald ziekenhuis, dan kun je altijd een beroep doen op PDN Care. Dankzij PDN Care heb je dan ook altijd een instantie aan je zijde die je kan helpen of assisteren. Daardoor heb je nog altijd die vastigheid die je normaal zou ervaren als je ergens als vaste medewerker werkt. Aangezien we in deze tijden steeds meer flexibel werken en lange vaste dienstverbanden eigenlijk niet meer van deze tijd zijn, is het fijn om te weten dat je ook als MC verpleegkundige mee kunt gaan met de tijd. 

Ontdek de mogelijkheden als MC verpleegkundige via pdncare.nl

Als je wilt weten wat je opties zijn als je op zoek bent naar vacatures MC verpleegkundige, dan kun je alvast een kijkje nemen op pdncare.nl. Op de site kun je namelijk meteen de vele vacatures bekijken van opdrachtgevers die op zoek zijn naar een MC verpleegkundige. Zo weet je meteen wat er op dit moment beschikbaar is en wat je kansen zijn op de arbeidsmarkt als zzp’er.

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de vacatures of de hulp die PDN care kan bieden, dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen. Tevens kun je op de site terecht en meer lezen over onderwerpen als: 

  • Ziekenhuizen waar PDN Care mee samenwerkt
  • Bereikbaarheid van PDN Care
  • Netwerk