Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Waar moet u uw AED kopen?

Mijn man en ik hebben ruim een jaar geleden een huis laten bouwen in een nieuwbouw wijk in Doetinchem. Het huis is precies geworden wat we ervan hadden gehoopt en we wonen al een tijdje met veel plezier in onze nieuwe woning. Het was erg fijn om vanaf begin af aan keuzes te kunnen maken en invloed te hebben op de bouw van het huis. Ook vonden wij het erg leuk om te zien hoe het huis steeds mooier en groter begon te worden. Wij vonden het gehele bouwproces dus echt een feestje om mee te maken maar we zijn ook vooral heel blij dat het nu achter de rug is. We woonden namelijk zelf in Almere en we hebben dus de rit van Almere naar Doetinchem heel vaak moeten maken. Het is heerlijk dat dit nu achter de rug is. Ook vind ik het heel erg fijn dat ik weer dicht bij mijn broer en mijn ouders ben gaan wonen. Ik ben namelijk opgegroeid in Doetinchem en zij zijn hier nooit weg gegaan. Het voelt dan ook echt als thuiskomen. Wat ook erg fijn is is dat wij heel erg goed kunnen opschieten met onze buren. Het zijn allemaal ontzettend aardige mensen en we komen veel bij elkaar over de vloer. Dit is ook wel echt een wezenlijk verschil met Almere. In Almere was iedereen veel meer op zichzelf en in Doetinchem merk je een bijna dorpse gezelligheid. We hebben ook met alle buren uit de straat een groepsapp aangemaakt zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van leuke maar bijvoorbeeld ook verdachte dingen die gebeuren in de buurt. Vorige week tijdens de buurtbarbecue hebben we goed bij gekletst en toen zijn we er ook achter gekomen dat er helemaal geen AED bij ons in de buurt is. Dit vonden wij allemaal niet een prettig idee. Doordat de wijk nog heel erg nieuw is zitten er ook geen supermarkten of scholen in de buurt. We hebben daarom besloten om met alle mensen uit de buurt een AED aan te schaffen. Dit is een erg prettig idee en dit kan misschien wel levens redden. Ik heb namens de hele buurt dan ook de AED aangeschaft via de site aed-webshop.nl.

AED aangeschaft via deze site

Ik ben heel erg blij dat ik de AED heb aangeschaft. De AED geeft veel bewoners van onze wijk een erg veilig gevoel en ik denk dat het heel erg belangrijk is om te investeren in dit soort dingen. Op deze site hadden ze ook veel keuze uit verschillende AED apparaten. Ik heb de AED gekozen waarvan ik dacht dat dit de beste was voor bij ons in de buurt.

Zeker een aanrader om het hier eens met uw buren over te hebben

Als u nou ook graag een AED wilt aanschaffen dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • de verschillende soorten eens met elkaar te vergelijken
  • vandaag nog een voor bij u in de buurt te bestellen!

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.