Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Niet meer onzeker dankzij een borstvergroting

Borstvergroting

Vandaag ga ik het met u hebben over de borstvergroting van mijn vrouw. Mijn vrouw is een geruime tijd onzeker geweest over de grootte van haar borsten. Na een aantal jaren gespaard te hebben konden wij het onszelf eindelijk veroorloven om de borsten van mijn vrouw te laten vergroten. Zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een gespecialiseerd kliniek in borstvergroting. In een mum van tijd kwamen wij dan ook terecht bij kliniek Veldhoven!

Borstvergroting

Meer informatie!

Kliniek Veldhoven is een erkend kliniek met gecertificeerde en gediplomeerde chirurgen in dienst. Alle chirurgen hebben een geweldig portfolio. Zie hieronder de specialisaties van plastische ingrepen:

  • Borsten vergroten
  • Schaamlipcorrectie
  • Tattoeages verwijderen
  • Huidaandoeningen

Chirurg

Het vergroten van borsten

Na het zien van de specialisaties zijn wij de website nog iets beter gaan bekijken. Gelukkig werd ook duidelijke informatie gegeven over het vergroten van borsten. Kliniek Veldhoven maakt gebruik van borstimplantaten die honderd procent veilig zijn verklaar. Mentor is het merk van deze implantaten. Maar waarom zijn deze implantaten zo veilig? Nou deze implantaten zijn goedgekeurd door de FDA oftewel de Food and Drug Administration. Dit is een Amerikaanse maatschappij en daar worden implantaten strenger gecontroleerd dan in Nederland. Na het zien van deze informatie nam mijn vrouw het besluit om haar borsten te laten vergroten door kliniek Veldhoven!

Geslaagde ingreep!

Enkele weken na de ingreep kan ik u dan ook vertellen dat de ingreep geslaagd is. De borsten van mijn vrouw zijn nu volledig geheeld en het resultaat is verbluffend. Mijn vrouw is eindelijk tevreden over de grootte van haar borsten en daar ben ik hartstikke blij mee!