Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Nutrof omega voor mensen met gevoelige ogen

ursapharm-hylo-gel-10-mlNutrof omega voor mensen met gevoelige ogen

je hebt het of je hebt het niet, gevoelige ogen. Sommige mensen hebben er nou eenmaal last van omdat het in de familie zit of omdat ze bijvoorbeeld een oog aandoening hebben. Mijn stiefvader heeft ook ontzettend gevoelige ogen en die moet echt niet met vieze handen in zijn ogen wrijven want dan heeft hij binnen no time een ontsteking aan zijn ogen. Ik kan me nog herinneren dat hij een keer ervoor werd geopereerd werd aan zijn ogen en dat hij de hele avond niet kon kijken, hij had lapjes voor mijn ogen, mijn moeder moest hem overal heen brengen omdat hij niks zag en ook geen licht in zijn ogen mocht krijgen. Zo ervaart hij dus echt om een avond blind te zijn, nou dat is raar! Om het ietsje beter te laten worden bestelden hij, of nou ja mijn moeder, op internet nutrof omega zodat de pijn minder werd en misschien zijn ogen wel minder gevoelig zouden worden want dat zou natuurlijk wel een stuk fijner zijn. Ik moet zeggen dat hij sinds de nutrof omega niet meer klaagt over pijn aan zijn ogen en wij allemaal merken eigenlijk wel dat zijn ogen er ook veel beter en rustiger uitzien. Ik ben blij dat ik zelf geen last hen van gevoelige ogen want ik zie aan mijn stiefvader wat voor een drama dat is, maar als je nou toevallig wel gevoelige ogen hebt zou ik zeker even informeren naar de nutrof omega want het werkt echt!