Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Paragnosten voor al mijn levensvragen

jgcParagnosten voor al mijn levensvragen

Ik had wat levensvragen en vroeg mij af of ik raad kon krijgen bij de paragnosten. Dit kon gelukkig, ik kwam op een site terecht met veel paragnosten en ik koos er twee uit, ze zeiden namelijk dat je altijd even moet kijken of er een klik is, zodra die er is weet je dat je bij de goede paragnosten zit. Ze zijn alle twee echt perfect en erg vriendelijk, ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om naar de paragnosten te gaan. Mijn leven is namelijk erg verbeterd sinds de paragnosten. Ze helpen me met alles, het reinigen van mijn huis, de juiste energie vinden maar ook zelf ontwikkeling, voornamelijk zelf ontwikkeling. Ik vind het wel fijn dat ik daar nu een steuntje in krijg. Ik ben namelijk nooit echt goed opgevoed, ik moest het allemaal zelf uit zoeken, en dit is op zich niet erg, ik ben er juist wel zelfstandig van geworden, maar ik kan nog wel tegen een aantal dingen aanlopen, daar helpen de paragnosten mij mee. Heel erg fijn. Ik heb mijn vriendinnen ook al aangeraden om naar de paragnosten toe te gaan, ik denk dat een vriendin hier veel baat bij heeft. Ze is altijd al wel spiritueel geweest en ik denk dat ze dit zeer interessant vind. Ze is ook altijd bezig met de maan en de planeten die dan anders staan, zodat zij zich weer anders voelt. Wel bijzonder, ze laat zich echt leiden door de kosmos en de natuur. Dit wil ik ook meer gaan doen.