Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Steun van een spirituele hulplijn

#13Wij mensen hebben het soms echt moeilijk – en maken het onszelf dikwijls ook moeilijker dan zou hoeven. Ik zou je in dit artikel enkele lessen willen meegeven voor in het leven, aangezien ik de kennis die ik door de contacten met mijn spirituele hulplijn heb opgedaan graag deel met anderen.

Haal het meeste uit je leven

#2Voor mij is het heel belangrijk geworden aandacht te besteden aan mindfulness. Op dit moment gaat dat natuurlijk nog niet vanzelf, maar naarmate de patronen steeds meer en meer in je natuurlijke proces komen, des te meer het vanzelf zal gaan. Ooit heeft iemand me verteld dat je slechts drie weken nodig hebt om oude patronen te veranderen en ik geloof er heilig in dat je een eigenheid en een eigen kracht hebt in het kunnen veranderen van jezelf, van je omgeving en van je leven. Het stilstaan bij het hier en nu draagt daar in hoge mate aan mij. #14Immers, hoe zintuiglijker jij alles wat er in jezelf en om je heen gebeurt, des te bewuster je je wordt van je Zelf en van dat het goed is zoals het is. Het heeft mij echt geholpen mijn blik minder op de toekomst te richten, waarvan ik dacht dat ik er zeggenschap over had maar waarvan bleek dat ik het toch niet in de hand heb. De dingen gebeuren zoals zij gebeuren. Des te meer ik bezig ben met het hier en nu, daarin af en toe gestimuleerd door mijn spirituele hulplijn, des te meer rust en geluk ik weet te vinden. Ik zou dit iedereen zo gunnen en daarom raad ik je aan op zelfonderzoek te gaan, eventueel begeleid door interessante literatuur of bijvoorbeeld een mindfulness cursus of een tarotlezing.