Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Sunshowers, extra luxe in je badkamer!

Zonnen

Sunshowers is een start-up uit 2003 en verkoopt de nieuwste ontwikkelingen voor in de badkamer. Steeds meer mensen willen een wellness gevoel hebben in de badkamer omdat dat hun vrije tijd is om even lekker te relaxen. Ook zijn ze bewuster met hun gezondheid bezig en ze willen genieten van het leven. Sunshower helpt bij de verbetering van de gezondheid en geeft tegelijkertijd een ontspannen gevoel. Gun jezelf meer energie! Door de verschillende designs en collecties is er genoeg keuze voor iedereen! Je denkt vast dat je dan zo’n groot ding in je douche hebt hangen, maar zeker niet! De sunshowers hebben een erg dun design waardoor weinig ruimte in beslag neemt!

Sunshowers

Sunshowers geven zonlicht aan je badkamer

Iedereen kent het fijne gevoel van een zomerse dag. De zon geeft energie en warmte, je laad ervan op. Dit is toch heerlijk als je dit in je badkamer hebt! Op een koude winterse dag, de warmte van een lekkere zomerse dag voelen, terwijl je onder de douche staat… wat wil je nog meer?! De sunshower is met 1 knop makkelijk te bedienen en heeft een ingebouwde timer waardoor je maximaal 10 minuten kan genieten, zo is er ook geen gevaar voor oververhitting. Het infrarood in zonlicht verwarmt je lichaam waardoor je makkelijker ontspant en de eventuele spierpijn of stijfheid verlicht.

Ontspanning

Mijn ervaring

Ik heb een Sunshower bij Bodyfitwebshop aangeschaft en ik ben zeer tevreden! Door de UV-stralingen wordt er vitamine D aangemaakt en ik kreeg een betere weerstand en veel meer energie waardoor ik meer leuke dingen kon doen! Ik had het besteld voor 15.00 uur en het werd de volgende dag al geleverd en het leveren was ook nog is gratis! Hoe super is dat. Ook kon ik heel handig gewoon met Ideal betalen. Ik zou er zeker vaker iets bestellen en raadt de sunshower echt aan!