Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Tip: telefoon voor doven

telefoon voor doven

telefoon voor dovenHet gehoor van mijn vader is de laatste jaren enorm achteruit gegaan. Hij is nu zelfs aan het linker oor doof en dat is natuurlijk erg vervelend. Aangezien mijn vader aan de andere kant van Nederland woont is dat met bellen soms heel lastig. Ik moet soms mijn verhaal tien keer herhalen zodat hij het eindelijk gehoord en begrepen heeft. Een oplossing hiervan was dan ook erg moeilijk want hij had al de beschikking over een gehoor apparaatje. Puur per toeval kwam ik dan ook terecht bij een telefoon voor doven. Een telefoon voor doven is een telefoon waardoor een persoon met een slecht gehoord op een normale manier kan bellen. Via de website van Btsheadsets ben ik deze telefoon dan ook gaan kopen. Zo kon ik eindelijk weer eens een normaal gesprek gaan voeren met mijn vader!

Kwaliteit

Btsheadsets levert top kwaliteit!

Btsheadsets heeft top kwaliteit geleverd. Ik heb de telefoon persoonlijk aangesloten bij mijn vader. Natuurlijk zijn wij de telefoon gelijk gaan uitproberen. Mijn vader kon alles goed horen en dat was natuurlijk hartstikke fijn. In deze doven telefoon hebben wij dan ook de oplossing gevonden. Ik kan eindelijk via de telefoon een normaal gesprek voeren met mijn vader en dat is natuurlijk geweldig. Voor een zeer voordelige prijs kun je een doven telefoon kopen op de website van Btsheadsets!

Btsheadets