Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Workshop over lezing muziek

Een workshop volgen over lezing muziek kan jij gaan volgen bij Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’. Tijdens deze lezing over verschillende soorten nummers komen er verschillende zaken aan orde. Er zullen ook vragen behandeld worden zoals:

  • Wat doet het nummer bij je?
  • Wie heeft er baat bij?
  • Waar hebben wij het over?

Zo worden er verschillende nummer ter horen gebracht door een medewerker van deze onderneming van onder ander Henk Jan Honing, Leo Samama, Jan Kortie en Musicofilia van Olivier Sach. De bedoeling van deze workshop is jou meer inzicht geven in de functie van de nummers en hoe jij je kan ontspannen. Deze workshop duurt ongeveer anderhalf uur en jij zou hierna echt een stuk beter gaan voelen.

Ook een heerlijke massage is hier mogelijk

Niet alleen voor een lezing van muziek kan jij terecht bij Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’. Ook een klankschaalmassage kan jij hier nemen. Dit is een massage waar jij, boven op jouw kleding, klankschalen worden geplaatst en door het slaan op de schalen komen en trillingen vrij waardoor jij heerlijk ontspant en de spieren los komen. Dit is zeker de moeite waard om het mee te maken. Kijk voor meer informatie op de website van deze onderneming.