Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Vervelende brandende voeten

Footlogics-Comfort-300x300Een tijd geleden werd ik op een avond wakker met vreselijk brandende voeten, het was zo vervelend dat ik er niet meer van kon slapen en de irritatie werd ook niet minder. Ik ben de dag erna eens op gaan zoeken op internet hoe dat zou kunnen komen, het was overigens niet de eerste keer dat ik er last van had. Na wat rond zoeken kwam ik al snel uit op de conclusie dat het lag aan mijn huid, die dan slecht of geïrriteerd is. Je hebt er tegenwoordig veel hulpjes voor waaronder hele makkelijke en fijne inlegzolen voor in de schoenen.Footlogics-Sensi-300x300

Bestellen van inlegzolen

Ik ben toen eens rustig op zoek gegaan naar een website met betaalbare en van goede kwaliteit inlegzolen, al snel kwam ik bij de site van footlogics die een ruime keuze hebben uit allerlei soorten zolen, waaronder ook de inlegzolen. Bij de beschrijving stond al een goede uitleg wat de oorzaak kon zijn en het klopte precies met mijn verhaal.Ik heb meteen een paar zolen besteld, voor in mijn normale schoenen en ook voor in mijn sportschoenen. Het scheelde overigens ook veel geld vergeleken met de winkels. Na een paar dagen had ik ze binnen en zijn ze gelijk in de schoenen gelegd, na wat rondjes lopen voelde ik al dat het een stuk fijner loopt. Sinds die dag heb ik geen een keer last meer gehad van brandende voeten midden in de nacht en kan ik weer rustig mijn gang gaan zonder ergens pijn aan te hebben.

Logo_footlogics.nl3_1