Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

ziekenhuisdieet

gezonde-voedingsmiddelen-kleinHebt u al veel pogingen gedaan om af te vallen maar valt het resultaat erg tegen? Dan kunt u eens het ziekenhuisdieet proberen, waar u met dit crash dieet slechts de helft van de calorieën binnenkrijgt dan u normaal nodig heeft. Dit houdt dus in dat het gewicht al crashen. Grote vraag is hier of dit een tijdelijke of blijvende oplossing is.

Dit dieet wordt ook wel het vijfdagendieet genoemd. Zo kunt u het ziekenhuisdieet 5 dagen achter elkaar volgen om er vervolgens mee te stoppen. Daarnaast zijn er andere varianten waar mensen drie weken het dieet volgen en daarna een hele week stoppen om vervolgens weer drie weken verder te gaan. Online kunt i diverse ziekenhuisdieet-schema’s vinden waar de mogelijkheden oneindig zijn. zo kunt u variëren met het ontbijt, lunch en het avondeten. Zo kan bijvoorbeeld beschuit of brood afgewisseld worden met crackers. Double-Leg-Reverse-Crunches-klein-240x240

De sterke punten van dit type dieet is dat u snel het gewicht zal verliezen doordat u een laag aantal calorieën binnenkrijgt. U zal per dag tot een hele kilo kunnen afvallen en dit stimuleert natuurlijk erg goed. Daarnaast hebt u genoeg keus om te variëren waardoor het dieet niet zal gaan vervelen. Het is al helemaal goed uit te houden wanneer u het enkel vijf dagen volgt.

Maar zo zijn er ook wel minpunten. Zo is het niet aan te raden om intensief te sporten wanneer u dit dieet volgt, u last kunt krijgen van een hongergevoel en u minder energie zal hebben.

Crunches-klein-240x240