Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Direct Psycholoog hielp me goed

DEN HAAG - Spreekuur van een psycholoog. ANP PHOTO LEX VAN LIESHOUT

Heel lang hield ik het al voor me, ik zat bij een psycholoog van Direct Psycholoog. Ik durfde nooit wat tegen andere mensen te zeggen hierover. Ik hield me groot, niemand moest dit te weten komen, Direct Psycholoog heeft me toen verteld dat ik het juist wel moest doen, dus in dit blog schrijf ik erover.

gesprek1

Psycholoog was zeer goed

Ik had niet verwacht dat een persoon met deze functie zoveel impact kon hebben op iemand. Een geweldig lief persoon waar ik mijn verhaal bij deed. Deze hielp mij goed en ik had na de gesprekken altijd een opgelucht gevoel. Er werd eindelijk naar me geluisterd, er werd echt wat mee gedaan. Alles wat nooit heeft gekund, wat ik altijd maar moest ophouden kwam er bij deze persoon uit, echt een heel fijn gevoel. Ik raad iedereen dan ook aan om bij deze organisatie van psychologen een gesprek aan te gaan. Het helpt echt en je kan daarna weer leven, geloof mij.

talk

Na het gesprek ging het beter

ik voelde me opgelucht zoals ik net al zei. Niet alleen van binnen maar ook van buiten konden mensen het zien. Ze zeiden vaak tegen me dat ik een gelukkig persoon was en dat ik er enthousiast uitzag. Het maakte me blij dat mensen dat aan me zagen. Het maakte me een beter persoon. Zit jij nu ook ergens mee, dan raad ik je echt deze psycholoog aan. Ik ben trots op mezelf dat ik dit heb gedaan en dat het me is gelukt.