Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Eindelijk naar psycholoog amersfoort

dddEindelijk naar psycholoog amersfoort

Ik loop nu bij een psycholoog amersfoort want het werd echt tijd dat ik wat aan mijzelf ging doen. Mijn omgeving had al wel een vermoeden dat ik last had van gedragsproblemen maar zelf ontkende ik dit natuurlijk, ik wilde echt mij zelf niet in de spiegel aankijken. Toen het uit de hand liep met sommige mensen besloot ik mij toch aan te melden voor een psycholoog amersfoort, het eerste gesprek verliep nog best wel goed, ik dacht eerst dat ik er zo weer weg zou zijn maar ik liet al veel meer zien dan ik had verwacht. De psycholoog amersfoort wist al snel de kern te pakken, ik besloot dan ook verder te gaan met haar. Ik kom er nu wekelijks en het gaat al best wel goed, ik ben nu ook aan het onderzoeken of ze een diagnose kunnen vinden, misschien heb ik namelijk wel een persoonlijkheidsstoornis, dit zou niet zo mooi zijn. Ik wil wel gelukkig worden en niet meer zo boos zijn op de wereld en op de mensen waarvan ik houd. Het gaat vast nog even duren voordat ik weer gezond ben, zeg maar, geen rare psychische klachten meer heb. Mijn zus heeft borderline, het zou best kunnen dat ik misschien ook zoiets heb. We spreken haar al jaren niet meer, wat ik niet zo erg vind, ik kon het nooit met haar vinden. Misschien dat ik haar ooit nog wel ga zien, we zullen het wel zien.