Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Als je angst hebt voor de tandarts

Veel mensen hebben angst voor de tandarts, en dat begrijpen ze bij deze tandartsenpraktijk in Eindhoven heel goed. Als je deze praktijk bezoekt en aangeeft dat je last hebt van angst, zullen zij eerst de tijd nemen om jou op je gemak te stellen en te overleggen wat voor jou nodig is om dat te bereiken. Pas daarna zullen ze aan de slag gaan. Ook staat deze tandartsenpraktijk in Eindhoven open voor suggesties voor verbetering van de dienstverlening van hun patiënten. Het personeel zorgt door het lezen van vakliteratuur, bijscholing en het bijwonen van evenementen dat zij op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun vak, zodat zij de beste zorg kunnen bieden.

Tandarts in Eindhoven

De tandartsenpraktijk in Eindhoven is groeiend en dynamisch. Het jonge team heeft meerdere tandartsen, verschillende assistentes en meerdere mondhygiënisten. Er is ook een paro-preventieassistente en een tandarts-endodontoloog. Endodontie en parodontologie zijn aspecten waar bij deze tandartsenpraktijk in Eindhoven extra aandacht voor is. Deze praktijk biedt goede behandelingen, materialen en administratie om goede zorg van kwaliteit te kunnen bieden. Hierbij hoort ook een goede klachtenbehandeling.

Je kunt je bij deze tandartsenpraktijk in Eindhoven aanmelden via de telefoon of een formulier op de website. Als je het prettig vindt om een vaste behandelaar te hebben bij de praktijk, kun je dit aangeven. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van half acht tot vijf in de middag en op dinsdag van half acht tot half negen in de avond. Je vindt de praktijk op de derde verdieping aan de PC Hooftlaan 2.