Philippereuser

Alles over de gezondheid van uw lichaam

Oté Sensation: Jouw lenzen goed schoongemaakt

Wil je jouw lenzen goed gaan onderhouden met Oté Sensation? Dan moet je goed weten wat je ervan kunt verwachten. Deze lenzenvloeistof moet er immers voor gaan zorgen dat je altijd voldoende draagcomfort hebt en geen vuil op de lenzen achterblijft. Voordat je een aankoop kunt gaan doen, moet je weten waar je deze aan kunt schaffen. Lens2day is een van de verkooppunten die jou kan helpen om de vloeistof in handen te krijgen. Maar wat moet je allemaal weten van deze lenzenvloeistof? Onderstaande informatie kan jou helpen om goed voorbereid de lenzenvloeistof te kopen. 

De Oté Sensation voor veel draagcomfort 

Oté Sensation is een lenzenvloeistof met een desinfecterende werking. Hiervoor zijn twee verschillende desinfectanten toegevoegd aan de vloeistof. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof aan alle veiligheidseisen voldoen. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat er grote risico’s voor jouw ogen zijn als je de lenzen in hebt. Met de juiste toepassingen kun je ervoor zorgen dat jouw lenzen altijd het beste zicht gaan geven en daarbij ook veel draagcomfort gaan bieden. Dit comfort is nodig als je de lenzen voor langere tijd in moet houden op een dag. Irritaties wil je het liefst zoveel mogelijk voorkomen. 

Een goede reiniging toe gaan passen 

Bij de Oté Sensation kun je jouw lenzen op een goede manier gaan reinigen, zodat ze altijd klaar zijn voor een volgend gebruik. Hiervoor ga je de lenzen in eerste instantie afspoelen met de vloeistof en kun je licht over de lenzen wrijven. Het is belangrijk dat je altijd naspoelt voordat je nieuw vloeistof in de houders doet en de lenzen opbergt voor de nacht. De lenzenvloeistof zal dan de laatste vuilresten nog verwijderen van het oppervlak. Gedurende de dag zal traanvocht zich bijvoorbeeld hechten aan de lens, waardoor de ogen ook kunnen irriteren. 

Een goede fles aanschaffen 

Als je de lenzenvloeistof aanschaft, is het altijd goed om te bekijken hoeveel je nodig hebt. Je kunt de Oté Sensation namelijk in verschillende flessen aanschaffen. Als je de lenzen slechts een keer per dag in- en uitdoet, kun je een kleinere flacon aanschaffen. Dit is voldoende voor enkele weken en je hebt altijd de schone lenzen in handen. Als je gedurende de dag vaker de lenzen uit moet doen om bepaalde redenen is het beter om naar de grotere flessen te kijken. Hiermee kun je ook voor langere tijd de lenzen reinigen. 

Een goede bevochtiging gaan realiseren 

Uiteraard is reiniging niet het enige wat je met de Oté Sensation kunt. Een goede bevochtiging van de lenzen zal de draagcomfort ook gaan verbeteren. Jouw ogen zullen volledig afgesloten worden, waardoor een natuurlijke bevochtiging niet plaats kan vinden. In dit geval zal de lenzenvloeistof erbij helpen en krijg je geen last van droge ogen. Wel moet je goed blijven kijken of dit de beste lenzenvloeistof is voor jouw situatie. Zorg daarom dat je ook advies opvraagt bij de professional zodat je geen verkeerde aankoop gaat doen en profiteert van jouw nieuwe lenzenvloeistof